Bioptron MedoLight Red

A Bioptron Medolight egy LED technológiával működő orvostechnikai eszköz, mely pulzáló vörös- és infravörös fényt bocsát ki. A pulzáló vörös- vagy infravörös fényterápia hatására a különböző sejtek aktív oxigénformákat és nitrogén-monoxidot kezdenek előállítani. A nitrogén-monoxid lényegesebb hatása, hogy tágítja a véredényeket és gátolja az erek elzáródását, aktívan véd a szívinfarktussal szemben és szabályozza a vérnyomást. Emellett az alacsony frekvenciájú pulzáló fény ellenállóbbá teszi a szervezetet és csökkenti a tompa fájdalmat, míg a magas frekvenciájú pulzáló fény csökkenti az éles, nyilalló fájdalmat és gyulladáscsökkentő hatású.

TherapyAir iOn beltéri légtisztító

A TherapyAir iOn készüléket független teszteken már három alkalommal választották Németország legjobb légtisztítójának. Tanúsítvány igazolja, hogy a készülék az alkalmazott szűrőkkel különösen hatékony a legapróbb részecskék, úgy mint a finom por, baktériumok, penészgombák és vírusok kiválasztásában. Az utóbbi csoportnál főleg az úgynevezett cseppfertőzés útján terjedő típusokat szűri ki (pl. SARS-CoV-2, közismert nevén CoVID-19 koronavírus).

Tesla HyperLight szemüveg nanofotonikus lencsével

A Tesla HyperLight szemüveg védelmet nyújt az ártalmas napfénnyel és káros mesterséges fénnyel szemben, valamint aktív fényterápiát biztosít, amely hozzájárul az egész szervezet revitalizálásához.

Bioptron MedoLight BluDoc energetizáló fényterápiás orvostechnikai eszköz

A 470 nm hullámhosszú kék fény alkalmazásával növelni tudjuk többek között a szerotonin hormon szintjét a borús napokon is, így mindig lesz kellő energiánk az aktív nappalokhoz.

ErgoQuano alvás alatti regenerációt támogató párna

IGAZOLT MINŐSÉG

A QUANOMED® Sleep Smart System termékcsalád egyik legkedveltebb tagja az  Ergoquano ergometrikus párna. Hivatalos tanúsítványokkal rendelkezik, amelyek igazolják tartósságát, rugalmasságát, időtállóságát, biztonságosságát, valamint a penésszel és egyéb allergénekkel szembeni ellenállását.

A QUANOMED® tanúsítvánnyal igazoltan hipoallergén, tehát a kisbabák bőre számára is biztonságos.
A QUANOMED® gyártóüzemei Európában találhatók és környezetbarát módon működnek.
 
 
A párna töltő anyaga és formája: 
A legjobb minőségű természetes latexből készülnek, amelyet a trópusi erdőkben élő kaucsukfából (Hevea Brasiliensis) nyerünk ki. A párna kialakítása a lehető legoptimálisabb anatómiai helyzetet képes támogatni az alvás alatt.
A latex remek higiéniai és mikrobiológiai jellemzőkkel is rendelkezik. A szennyeződések részecskéi nem tudnak mélyen behatolni a latexbe és az atkák, illetve az egyéb mikroorganizmusok sem képesek benne megélni annak ellenére, hogy a gyártás során nem alkalmazunk rovarirtó vegyszereket.
 
ANTIBAKTERIÁLIS 
A QuanoMed kasmír anyagába  szőtt  ezüstionok  hatékony  védelmet  nyújtanak a poratkákkal, az ágyi poloskákkal, a baktériumokkal és az egyéb háztartási allergénekkel szemben. Az ezüst egy erőteljes természetes fertőtlenítő, amelynek baktérium pusztító hatását évezredekkel ezelőtt megfigyelték és a tudomány fejlődésével be is bizonyították.
 
ANTISZTATIKUS 
A QUANOMED® termékcsalád huzataiba integrált vékony karbonszálak összegyűjtik az elektronokat a test felszínéről és szabadon eresztik őket a levegőbe, ezzel megszabadítva a szervezetet a káros sztatikus elektromosságtól. Ha a feszültség és az elektromosság mennyiségét csökkentjük, akkor a szervezet ellazul, a kortizol szint visszaállhat az optimális értékre és az alvásminőség is javulhat. 
 
HyperOxy technológia
A csúcstechnológiát képviselő HyperOxy technológiának és a termékbe ágyazott több tucatnyi termoreaktív ásványfélének köszönhetően a QUANOMED® összegyűjti a test passzív módon elvesztett energiáját, majd felnagyítva és felerősítve engedi azt vissza a szervezetbe. 
 
Az alvásminőségünket javítjuk, akkor az alábbi területek kaphatnak támogatást: 
Csökkenthetők a fej- és a hátfájás, valamint az izomfájdalmak
Támogatja az immunrendszer védekező folyamatait
Javítja a vérkeringést
Javítja a szervezet sejtregeneráló folyamatait 
Javul a sejtek oxigén ellátása és az energia szintje
 
Termék tisztántartásával kapcsolatos információkat a csomagoláshoz mellékelt terméklapon talál.